Yokogawa julkaisee 5. sukupolven maailman eniten myydystä tehomittariperheestä

- Laitevalmistajat arvostavat kompaktia digitaalimittaria energiatehokkuuden optimoinnissa -
WT300-sarjan tehomittarit ovat peräti viidettä (5) sukupolvea Yokogawan eniten toimitettua kompaktia tehomittariperhettä. Nämä mittarit ovat hyvin tärkeitä, kun mitataan energiasäästöön liittyvien standardien mukaisesti sähkölaitteiden energiankulutusta ja energiatehokkuutta.
Kun yhdistetään tarkka ja luotettava tehomittaus laajan dynamiikan mittausalueisiin (teho), helppokäyttöisyys ja monipuoliset PC-väylät, uudet mittarit ovat todella hyödyllisiä laitesuunnittelijoille ja -valmistajille. WT300-sarjan tehomittareilla varmennetaan, että sähkölaitteet kodinkoneista ilmastointilaitteisiin ovat IEC- ja EN-standardien mukaisia, vaikka niiden energiatehokkuusvaatimukset kiristyvätkin vuosi vuodelta.
"Yokogawa on erikoistunut jo lähes 100 vuotta ehdottoman tarkkaan mittaustekniikkaan ja takaa parhaat ja luotettavimmat testausratkaisut", sanoo Terry Marrinan, Yokogawa Euroopan & Afrikan varatoimitusjohtaja: "Aiemmat tehomittariperheemme - erityisesti hyvin menestyksekäs WT200-sarja - auttavat asiakkaitamme teollisuuden eri aloilla ja uskomme, että tämä uusi mittarisarja ylittää asiakkaidemme kaikki odotukset laadun, tarkkuuden ja helppokäyttöisyyden suhteen."
Tärkeimpiä ominaisuuksia: perustarkkuus 0.1 % (näytön lukema), valitun mittausalueen tarkkuuden dynamiikka (dokumentoitu tarkkuus taataan, kun ko. mittausarvo on 1 - 130 % valitusta mittausalueesta), mittausalueiden määrä ja laajuus - valittavissa valmiustilan (stand-by) muutamasta mA:sta induktiivisen lieden 40 A virtoihin ja siten soveltuvuus monen erityyppisen laitteen mittauksiin.

WT300-sarjan digitaaliset tehomittarit voidaan kytkeä PC-ympäristöön, testiräkkiin tai automaattiseen tuotantolinjaan USB-, GP-IB-, RS232- tai Ethernet-väylällä. USB ja GP-IB (tai RS232) ovat vakioliitäntöjä, Ethernet on saatavissa optiona.

Uudet tehomittarit tehostavat mittauksia ja lyhentävät niihin kuluvaa aikaa. Tavanomaisten suureiden lisäksi uusissa tehomittareissa on samanaikainen mittaus sekä harmonisille yliaalloille (50) että tehosuureille RMS, keskiarvo tai DC. Näin ollen mittaukset tehostuvat ja niihin käytetty aika lyhenee.

Kansainvälisesti varmennettu tarkkuus on Yokogawan oman kalibrointilaboratorion perusta Yokogawa Euroopan päämajassa, Hollannissa. Yokogawan laboratorio on ainoa teollisuuden ylläpitämä kalibrointilaboratorio, jolla on sähköteho jäljitettynä (kansallisesti ja kansainvälisesti) suureena. Kalibroitavan tehon taajuus yltää 100 kHz saakka, mikä vaaditaan mitattaessa korkeita harmonisia yliaaltoja perustuen esim. ISO9000 laatustandardeihin.

WT300:lla on laaja taajuuskaista: DC, 0.5 Hz ... 100 kHz (WT310HC / 40 A virta 20 kHz saakka). Mittausalue voidaan valita automaattisesti tai manuaalisesti niin hetkellismittauksessa kuin integroinnin aikana (Ah, Wh).

Yokogawa tarjoaa mittaus- ja raporttiohjelmiston, jonka avulla testataan täyttääkö ko. sähkölaite teollisuusstandardien IEC62301 Ed2.0 ja IEC62018 vaatimukset liittyen energian säästöön, kun sähkölaite on valmiustilassa (stand-by) tai laitteen käyttämän sähkön huippukerroin (crest factor) on 5 tai suurempi.

Yokogawa on maailman suurin tehomittareiden ja -analysaattoreiden valmistaja. WT300-sarja on uusin tulokas Yokogawan laajaan valikoimaan, jonka kaikki mallit kompaktista WT300:sta parhaimman tarkkuuden WT3000:een ovat mittaustarkkuudeltaan ehdottoman luotettavia.

Precision Making

Top