Yokogawa udvider DLM4000 8-kanals oscilloskop med yderligere kanaler og ny firmware

Nye optioner og opgradering forbedrer kapaciteten med hensyn til logisk analyse, power- og seriel-bus måling -

En serie nye forbedringer er blevet føjet til Yokogawa DLM4000. Det inkluderer L16 optionen, som tilføjer 16 ekstra logik kanaler, samt opgraderet firmware til power måling og test af serielle bus-systemer. DLM4000 blev lanceret i oktober 2012, og er det første industrielle oscilloskop med blandede inputs, og 8 kanaler. Kombinationen af et stort display og 8 kanaler, gør instrumentet velegnet til test af power elektronik, kombinerede mekaniske og elektriske systemer, og ikke mindst bilindustrien. De 8 kanaler kan allokeres som 8 analoge kanaler eller 7 analoge plus ét 8-bit digitalt input. Den nye L16 option tilfører yderligere 16 logik kanaler og kan give 7 analoge kanaler plus ét 24-bit digitalt input, og dermed give en endnu mere detaljeret test.

Opgraderet firmware for /G4 optionen til power målinger, giver DLM4000 forbedrede måleegenskaber for power, på linie med Yokogawa's præcisions power analysere.

Oscilloskopet kan anvendes som en 3-fase power analyser, der med 8 kanaler giver mulighed for måling af strømme og spændinger og beregnede værdier. Med denne option giver instrumentet mulighed for samtidig måling af op til fire par strøm- og spændings- kurveforme. Disse værdier kan beregnes og dermed vise spids-, middel- og RMS-værdier sammen med andre parametre som power faktor, formfaktor etc. Option /F1 til /F6 for seriel bus-test, har med den nye firmware fordoblet antallet af busser som kan testes samtidigt. Det er nu muligt at teste fire CAN, LIN eller I2C busser eller to SPI plus en anden som for eksempel et UART interface.

DLM4000 serien består af 2 modeller, med båndbredder på 350 eller 500MHz og en samplingshastighed på 1,25GS/s som kan udvides til 2,5 GS/s med interleaving. Instrumentet har en stor hukommelse (op til 125 Mpoints) , som giver mulighed for lange optagelser . En history hukommelsesfunktion giver mulighed for op til 20.000 tidligere optagne kurveforløb kan gemmes i hukommelsen, og derefter vises sammen eller enkeltvis for yderligere analyse.

DLM4000 er det sidste skud på stammen i rækken af oscilloskoper fra Yokogawa, som inkluderer DLM2000 serien med 4 kanaler og 3 forskellige båndbredder, samt serien af ScopeCordere som er en kombination af et oscilloskop og en recorder. Disse instrumenter er sammen med Yokogawa's serie af power analysere, et bredt tilbud til alle som arbejder med power, hvad enten det er i forskning, udvikling eller test.

Precision Making

Top