Yokogawa lancerer nu 5. generation af verdens mest solgt power meter

Kompakt digitalt instrument som gør det muligt for producenter at optimere energieffektiviteten for deres produkter.
Den nye WT300 serie er 5. generation af Yokogawa's mest solgte kompakte digitale power meter: instrumenter som spiller en nøglerolle i at sikre optimal energieffektivitet, ved måling af effektforbruget i elektrisk udstyr.

Idet det kombinerer nøjagtig og stabil måling over et stort effektområde med fleksibilitet, enkel betjening og flere valgmuligheder med hensyn til kommunikationsinterface, vil det nye instrument hjælpe udviklere og producenter af elektrisk udstyr - fra hvidevareproducenter over belysningsfabrikanter til fabrikanter af aircondition udstyr, og sikre at deres produkter stemmer overens med IEC og EN standarder, samt tiltagende komplekse krav til energieffektivitet.

"Med næsten 100 års ekspertise i præcisionsmåling, tilbyder Yokogawa det bredeste spektrum af pålidelige målesystemer" udtaler Terry Marrinan, Yokogawa's Vicepresident i Test & Measurement, for Europa og Afrika.
"Vores tidligere serie af power metere - især den succesfulde WT200 serie, har været en stor hjælp for en række kunder fordelt over mange forskellige brancher, - og vi tror at denne nye serie vil fortsætte processen ved at overstige vores kunders forventninger til kvalitet, nøjagtighed og enkel betjening".

Nøglefunktioner for den nye serie er en grundlæggende nøjagtighed på 0,1% af den aflæste måling, garanteret nøjagtighed i hele måleområdet ( fra 1% til 130%), et stort måleområde fra standby power niveau på få mA op til 40A, og fleksibilitet til at gøre brugeren i stand til at anvende instrumentet til forskellige tekniske og kommercielle applikationer.

Dette inkluderer en række kommunikations interface typer, USB, GPIB og RS232 er standard, og Ethernet er tilgængeligt som en option.

Udover standard målinger er denne nye serie i stand til at tilbyde en bred vifte af målinger af harmoniske, incl muligheden for at gennemføre samtidige målinger af RMS, middelværdier, DC power og harmoniske målinger op til den 50. harmoniske.

Den garanterede nøjagtighed for den nye serie af power metere skyldes det faktum at Yokogawa har sit eget standard laboratorium i det europæiske hovedkvarter i Holland. Dette laboratorium er er det eneste industrielle ( det vil sige ikke-statslig eller nationalt) laboratorium som kan tilbyde sporbar power kalibrering, til nationale eller internationale standarder, med frekvenser op til 100kHz: et krav til måling af højere harmoniske som er specificeret i kvalitetsstandarder som ISO9000.

Ligeledes giver den nye serie en båndbredde fra DC og 0,5Hz til 100kHz ( op til 20kHz for 40A med WT310HC) samt en auto-range funktion for måling og integration.

Software er også tilgængelig for test I henhold til industristandard som IEC62301 Ed2.0 og IEC62018 for standby power mode, og måling af kurveforme som har en crest factor på 5 eller mere.

Precision Making

Top