Yokogawa’s nye DL850E og DL850EV ScopeCorders tilføjer realtids power analyse til en omfattende målekapacitet

- En bærbare datarecorder som kan optage og analysere transiente hændelser og tendenser i op til 200 dage, indenfor elektrisk energi, i mekaniske systemer og køretøjer -

Yokogawa har tilføjet to nye instrumenter til sin ScopeCorder familie af bærbare multi- kanal datarecordere. Den nye DL850E og DL850EV ( Vehicle Edition) ScopeCorders omfatter en række nye funktioner som gør det muligt for teknikeren at måle og analysere et væld af signaler i realtid og at fremskynde udviklingen og fejlfinding indenfor områder som f.eks. effektelektronik, mekatronik og køretøjselektronik.

Foruden high-speed, multikanal kapaciteter plus lang hukommelse og isolerede indgangskanaler, har de nye DL850E instrumenter evnen til at udføre realtids måling og analyse af elektrisk strøm.

" I dag er ScopeCorderen meget udbredt i brancher som bil-og flyindustrien, hvor målinger af fysiske størrelser skal vises og analyseres sammen med elektriske signaler," siger Terry Marrinan, Yokogawa's Vice President, Test & Measurement, for Europa og Afrika: "Den brede vifte af applikationer er pludselig blevet meget bredere med evnen til at foretage realtids effektmåling og analyse. "

Alle modeller i ScopeCorder familien er udstyret med et sæt grundlæggende matematiske funktioner såsom addition, subtraktion, division, multiplikation, FFT og andre beregninger, men de nye DL850E versioner kan også tilbyde mulighed for realtids måling af elektrisk strøm (/G5 option) samt den eksisterende mulighed for realtids beregninger og digital filtrering (/G3 option) og mulighed for brugerdefinerede beregninger (/G2 option).

Med optionen for elektrisk effekt (/G5), kan tendensberegninger såsom aktiv effekt, powerfactor, integreret effekt og harmoniske målinger udføres med data opdateringshastigheder på op til 100 kS/s med en dedikeret digital signalprocessor (DSP), der er i stand til at beregne og vise op til 126 typer af elektriske parametre i realtid. Dette gør det muligt for brugeren at vise signalkurveforme, såsom spændinger og strømme sammen med beregnede effekt parametre, såvel som evnen til at trigge på én eller på alle værdier. Trend kurver for hver orden af harmoniske, søjle og vektor displays kan vises. Både RMS og power analyse indstillinger er tilgængelige. Ud over de virkningsfulde effektberegninger omfatter /G5 optionen også /G3 optionens realtids matematik funktionalitet.

Ligesom eksisterende medlemmer af Yokogawas ScopeCorder familie, kombinerer DL850E funktioner fra et digitalt oscilloskop og en multikanals dataopsamlingssystem.

Det kan optage og analysere både transiente forløb og tendenser i løbet af tidsperioder fra millisekunder op til 200 dage og lagre de indsamlede data i den store indbyggede hukommelse, på den interne harddisk og / eller på en ekstern PC harddisk.

Fleksible modulære inputs gør det muligt for DL850E at kombinere målinger af elektriske signaler, fysiske parametre fra sensorer og data fra CAN / LIN serielle busser. Et udvalg af 17 indgangsmoduler gør det muligt at konfigurere instrumentet op til et maksimum af 128 kanaler, hvilket giver teknikere en grundig indsigt i enhver applikation ved at synkronisere måling af forskellige typer af elektriske og fysiske signaler. Instrumentet har individuelt isolerede og skærmede indgangskanaler, og Yokogawa's unikke " dual capture" funktion kan måle transiente signaler, ved to forskellige samplingshastigheder.

DL850E og DL850EV ScopeCorders er udstyret med en stor og hurtig hukommelse, som giver mulighed for at gemme op til 2 gigapoints data og muliggør høje samplingshastigheder på op til 100 MS / s på flere kanaler samtidigt. Yokogawa's unikke "history memory" funktioner giver brugeren mulighed for hurtigt at isolere og detaljeret undersøge individuelle kurveformer.

ScopeCorder DE850EV Vehicle Edition er designet til teknikere, der arbejder i automobil-og jernbane industrien. Det er ofte en udfordring at kunne kombinere målinger af elektriske signaler, fysiske parametre fra sensorer og CAN - eller LIN- bus data fra systemet. DL850EV Vehicle Edition løser dette krav ved at give et grundigt indblik i den dynamiske funktion af elektromekaniske systemer. Resultatet er en betydelig tidsbesparelse i forhold til andre metoder, som f.eks. analyse på en PC eller brug af anden software.

Med en DC power option kan DL850EV anvendes i et køretøj med strøm fra køretøjets DC batteri. Denne mulighed for at bruge både AC og DC strømforsyninger samtidigt, sikrer en meget pålidelig strømkilde. Hvis AC strømmen går ned, skifter DL850V øjeblikkeligt til en DC -indgang uden at afbryde målingen.

Kvaliteten og pålideligheden af DL850E og DL850EV ScopeCorders sikres af en standard 3 års garanti.

Precision Making

Top